Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 1700 gazeller i Danmark er de 8 fra NOVI! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 8 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 8 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma. 

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Hvis virksomheden ikke opgiver omsætning i sit regnskab, beregnes væksten på baggrund af bruttoresultatet.

Børsen, der kårer Gazellerne har 5 yderligere kriterier der relaterer sig til regnskabsaflæggelse (regnskaber for de seneste 4 år), omsætning, vækst (100% over 4 år), krav til primær drift (summen af den primære drift over de fire år skal være positiv) og sammenlignelighed (tallene i de fire år, der danner baggrund for udvælgelsen, skal være fuldt ud sammenlignelige).

For mig er de vigtigste to kriterier vækst og indtjening. Det er essentielt at vi kigger på vækst, da vi alle ønsker at lave skalerbare virksomheder, men at der samtidig skal være positiv indtjening gør naturligvis en gammel økonomimand glad. For selvom vækst er godt, skal der tjenes penge så der kan satses på yderligere investering i udvikling og ikke mindst til give iværksætterne noget retur for deres store arbejde.

Jeg er på NOVIs vegne og på selskabernes vegne især super stolt over at vi kan have så mange Gazeller på NOVI.  Læs herunder om hvordan vi fejrede dem. Tillykke til dem alle!

Henrik Lundum
Adm. direktør, NOVI

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: