2operate og GomSpace i stort projekt

2operate og GomSpace i stort projekt

09. oktober 2017

De to virksomheder vil sammen med Aarhus Universitet skabe en ny overvågningsplatform til såkaldte megakonstellationer, der med hundredvis af bittesmå satellitter kan skabe bedre signal billigere og mere effektivt end nuværende kæmpesatellitter.

Læs mere

Notora – Fra 2-22 mand uden sælgere og reklamer

Notora – Fra 2-22 mand uden sælgere og reklamer

28. september 2017

De startede op på et lille 2 mandskontor her i NOVI for 4 år siden – I dag er de 22. De har afdelinger i Århus og København og bruger ikke traditionel markedsføring eller opsøgende salg.

Læs mere

IT universitetet tiltrak Elbek og Vejrup

IT universitetet tiltrak Elbek og Vejrup

18. september 2017

Elbek & Vejrup der har oprettet ny Aalborg afdeling her i NOVI har længe haft haft rekruttering af tilstrækkeligt mange højt kvalificerede IT specialister som en stående udfordring. Den ventes at blive mindre nu, hvor man kan tilbyde kandidater fra Aalborg og omegn ansættelse lokalt. "IT-universitetet i Aalborg er anerkendt som en førende uddannelsesinstitution, og vi forventer at kunne rekruttere medarbejdere herfra. Som videnstung virksomhed er vores vigtigste aktiv vores medarbejdere og deres ekspertiser, så rekruttering og fastholdelse har vores højeste prioritet", siger Niels Elbek. Det nye kontor i Aalborg føjer sig til Elbek og Vejrups afdelinger i Aarhus, Herlev, Kolding, Esbjerg, Herning og Hjørring, som huser virksomhedens i alt 140 medarbejdere. Et tal der ventes at stige fremover. Vi byder Elbek og Vejrup hjertelig velkommen i NOVI

Læs mere

Intens spiludvikling i Ignition Camp

Intens spiludvikling i Ignition Camp

08. september 2017

Dane Games er flyttet ind i Ignition Camp i den næste måned for at udvikle deres spildemo ”Squire Squarefeet”. Dane Games har i de seneste to år produceret spil/spilkomponenter for eksterne kunder, men har nu taget springet for at udvikle deres eget spil. De har samlet et hold på 11 personer hvoraf de 7 skal sidde i Ignition Camp. Med den færdigudviklede demo håber Dane Games, at kunne tiltrække investorer og dermed få realiseret drømmen om at få deres eget spil på markedet.

Læs mere

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: