Ny direktør i Nordjysk FødevareErhverv

Ny direktør i Nordjysk FødevareErhverv

30. januar 2018

Den 1. februar tiltræder den nye direktør for Nordjysk FødevareErhverv – Eva Nautrup. Eva har et stort netværk og mange års erfaring fra fødevarebranchen bl.a. fra Royal Greenland, Rose Poulty og Tulip, hvor hendes arbejdsområder i særlig grad har været marketing og innovation. Nordjysk FødevareErhverv er en brancheorganisation/forening, for Nordjyske fødevarevirksomheder, med en stærk virksomhedsrepræsenteret bestyrelse med en god repræsentation af videns- og brancheinstitutioner.

Læs mere

LIVA consult får to nye partnere og flytter i større lokaler

LIVA consult får to nye partnere og flytter i større lokaler

12. januar 2018

LIVA consult er pr. 1. november flyttet i større lokaler her i NOVI og har fået to nye partnere og en ny forretningsstruktur. Forretningen er nu inddelt i tre forretningsområder; LIVA Business, som leverer forretningsudvikling, LIVA Proces & System, som leverer ydelser til forsyningssektoren og LIVA Kapital, som hjælper iværksættere og SMV’er med finansiering og kapitalsøgning. Carsten Jensen og Jens Mølgaard bliver en del af en ny partnerstruktur sammen med indehaver og partner Poul Kvist. ”Med de nye partnere er der skabt basis for fortsat udvikling og vækst i LIVA consult, så vi fremover kan skabe varig forandring hos endnu flere kunder” siger Poul Kvist.

Læs mere

Rekordmange gazeller i NOVI

Rekordmange gazeller i NOVI

13. december 2017

7 firmaer i NOVI har modtaget den flotte Børsen gazellepris i år. Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 7 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 6 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hver gazelle.

Læs mere

Tillykke til Elbek og Vejrup

Tillykke til Elbek og Vejrup

21. november 2017

Elbek & Vejrup kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads Kåringen er foretaget af Great Place to Work, som analyserer og certificerer virksomheder globalt og dermed sætter standarden for exceptionelt gode arbejdspladser.

Læs mere

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: