Nordjysk fødevareerhverv

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7244 4412

Den nordjyske fødevareklynge – Nordjysk FødevareErhverv – er etableret af Vækstforum Nordjylland og erhvervslivet.


Formålet med Nordjysk FødevareErhverv er at skabe grundlag for større sammenhængskraft og struktur i den nordjyske fødevareindsats, således den organiseres og koordineres med udgangspunkt i virksomhedernes behov og styrkeområder.

Formålet er ligeledes at arbejde for at skabe reelle resultater, der styrker virksomhederne på både kort og længere sigt blandt andet ved at sætte virksomhederne og vidensinstitutionerne i centrum for udviklingsaktiviteterne, og styrke virksomhedernes tværgående samarbejde og netværksdannelse til gavn for erhvervets samlede udvikling.

Visionen for Nordjysk FødevareErhverv

”Vi vil være den foretrukne sparringspartner og specialist for det samlede nordjyske fødevareerhverv og fiskerisektoren med vækst for øje – gennem høj specialiseringsgrad, indsigt, globalt udsyn og virksomhedsnære
aktiviteter”

Missionen for Nordjysk FødevareErhverv

”Vi skal med udgangspunkt i virksomhedernes behov virke som inspirator og katalysator for en bæredygtig udvikling af sektoren”
 
I Nordjysk FødevareErhverv har vi mange års praktisk erhvervserfaring fra fødevarebranchen, og vi tilbyder og yder blandt andet:
  • Virksomhedstilpassede, efterspørgselsdrevne aktiviteter og temaarrangementer 
  • Kortlægger virksomhedernes udfordringer og udviklingsmuligheder
  • Sparring og vejledning f.eks. til forretningsudvikling, innovations tjek, mm. Igangsætter og understøtter relevante netværk
  • Matchmaking mellem virksomheder og samarbejdspartnere
  • Bygger bro til viden instistitutioner, erhvervsfremmesystemet og myndigheder
  • Kontante medlemsfordele - se hjemmesiden www.njfe.dk
16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: