NordDanmarks EU-kontor

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 6188 5300

NordDanmarks EU kontor er det fælles Nordjyske EU-kontor. 


Vi hjælper kommuner, virksomheder, forskere og uddannelsesinstitutioner m.fl. med at få viden om/at ansøge om EU-midler til udviklingsprojekter. I de kommende år vil der særligt være fokus på at hente EU-midler til Nordjylland indenfor områderne grøn omstilling, digitalisering, sundhedsinnovation og uddannelse.

NordDanmarks EU-kontor er en selvstændig forening. Medlemmerne tæller de nordjyske kommuner, Region Nordjylland, UCN, AAU og Sermersooq Kommune. Vores kerneopgave er at understøtte aktiviteter, der bidrager til øget internationalisering, vækst og flere arbejdspladser i Nordjylland.

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: