Neogrid Technologies

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 3065 4661

Neogrid Technologies udvikler og leverer intelligente cloudbaseret løsninger til energieffektivisering af varmeforbruget i bygninger. Vores kerneteknologi anvender data fra IoT-sensorer samt databaserede AI algoritmer til styring og overvågning af HVAC systemer I bygninger, så bygninger kun tilføres den mængde energi der er behov for.


Vores produkt, PreHEAT by Neogrid, leverer en løsning, som reducerer energispild og derigennem energiomkostninger samt CO2 forbruget hos vores kunder, uden at gå på kompromis med indeklimaet og komforten I bygningen. Vores løsning gør brugerne i stand til at overvåge, planlægge og endda flytte energiforbrug baseret på viden om pris, gennemsnitlige forbrugsmønstre og intelligent vejrprognosestyring. Derudover levere vi automatiseret og avanceret analyser, som er i stand til at forudsige energiforbrug og fleksibilitet, baseret på individuel bygningsmodellering.

Neogrid er grundlagt i 2010 i Aalborg Øst og har på nuværende tidspunkt 11 ansatte. Vi har stor erfaring med at deltage og bidrage til forsknings- og demonstrationsprojekter inden for energioptimering, både på dansk og internationalt niveau. Vi bruger den genererede viden, fra disse projekter, kombineret med en voksende kommerciel aktivitet, til at udvikle innovative produkter til gavn for vores kunder. Vores løsning opererer kommercielt i over 250 bygninger i Danmark, hvor online kontrol og overvågning er aktiv 24/7.

08
jun.
NOVI lancerer brætspillet ”Iværksætterspillet”

Kan man lege sig til at blive en god iværksætter, og hvem vinder kampen om det bedste svar på et iværksætterdilemma?

Læs hele nyheden

08
apr.
NOVI Legatet 2022 uddelt til Cinematronic

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: