Program for åbningen af GrowAAL EAST: 

Kl. 15.30: Henrik Lundum, Adm. Direktør fra NOVI, byder velkommen

Kl. 15.40: Aalborgs Borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, klipper snoren

Kl. 15.50: Tale ved Mike Vestergaard fra Digura; én af de første virksomheder i GrowAAL City. Mike overleverer en Grow-stafet til den nye GrowAAL EAST virksomhed, Hexastate

Kl. 16.00: Malte Nørgaard fra Hexastate modtager Grow-stafetten og fortæller om deres forventninger til at bo i GrowAAL EAST

Kl. 16.15 - 19.00: Huset åbnes og Jonny Hefty leverer Poetry Slam i særklasse. Snup en nytappet GROW-BEER og hæng ud i lokalerne!

 

Tilmeld dig her https://novi.nemtilmeld.dk/8/ 

_________________________________________________________________

Vi gjorde det i GrowAAL City og nu gør vi det igen! GrowAAL har fået en lillebror i Aalborg Øst og det skal selvfølgelig markeres med en indvielse, der er selv de royale værdig.

Åbningsdagen bliver fejret med en stor reception, hvor du kan komme forbi og se hele 2.000 iværksætter-kvadratmeter med et fedt urbant miljø og masser af lækre detaljer, loungeområder, et Coworking Space og mødelokaler lige i smørhullet af AAU Campus.

Vi starter festlighederne kl. 15.30, hvor NOVIs direktør, Henrik Lundum, og Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, sammen vil klippe den røde snor til bygningen. Herefter overleverer en af de første virksomheder i GrowAAL City (Digura), stafetten videre til en af de nye virksomheder i GrowAAL EAST (Hexastate), og vi markerer dermed huset for ’overleveret’. Dette skal selvfølgelig ikke gå nogens næse forbi og derfor fejres det med en heftig omgang Poetry Slam af Dobbelt-A’s helt egen og legendariske Jonny Hefty, der tilmed har udsmykket det nye Coworking Space.
Så kom forbi og tag en rundtur i det nye GrowAAL EAST, hæng ud og smag vores nytappede GROW-BEER! På glædeligt gensyn!

Har du lyst til at få dit eget kontor i GrowAAL east, så kontakt Anne-Mette Vestergaard anv@novi.dk

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: