MADE

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

MADE – Manufacturing Academy of Denmark – er Danmarks produktionsklynge. Vi er en non-profit forening bestående af virksomheder, uddannelses- og vidensinstitutioner samt GTS-institutter.


MADE er Danmarks produktionsklynge. Vi er samlingsstedet for skabelsen af løsninger til fremtidens produktionsvirksomheder gennem forskning, innovation og uddannelse.

MADE er certificeret guldklynge og udpeget som den nationale klynge for Avanceret Produktion af Uddannelses- og Forskningsministeriet samt Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Vi arbejder tæt sammen med de andre nationale klynger i Danmark, der har til opgave at skabe samarbejde mellem forskere og virksomheder og dermed få mere innovation ud i samfundet.

MADE’s styrkeområde er avanceret produktion. Vi bygger bro mellem produktionsvirksomheder, GTS-institutter og uddannelsesinstitutioner gennem nyskabende samarbejder, projekter og aktiviteter, hvor aktører mødes på tværs af virksomhedsstørrelse, geografi og branche for at skabe, anvende og dele viden om produktion, så vi sammen stærkt i den globale konkurrence.

MADE blev etableret i 2014, da virksomheder, fonde, foreninger og vidensmiljøer gik sammen for at skabe en fælles platform til at løfte dansk produktion gennem anvendt forskning, udvikling og innovation.

29
aug.
Tasklet Factorys iværksætterheltefortælling

En del af bogen ”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle.

Læs hele nyheden

09
aug.
DNA Sense - en NOVI virksomhed

Grøn Vækst og Avancerede DNA-Analyser. DNASense er en af NOVIs seje bio tech virksomheder, der laver avancerede DNA analyser

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: