Legaltech Denmark

ADRESSE

Selma Lagerløfs Vej 312
DK-9220 Aalborg Ø

LegalTech Denmark blev stiftet i 2017 af Daniel Hartfield-Traun og Kåre Rude Andersen. 


Daniel er jurist med speciale i persondataloven, Kåre er dataspecialist og i fællesskab udviklede de DPO Advisoren. En softwareløsning, der med en ganske lille indsats og et minimalt tidsforbrug, hjælper virksomheder til at komme i mål med deres GDPR-dokumentation – uden de store omkostninger. Siden opstart er løsningen kontinuerligt blevet videreudviklet og hjælper i dag både mindre, men også større organisationer med at skabe tryghed for den rette dokumentation. Så kan fokus rettes mod forretningen og det der skaber værdi. 

Vores in-house team består af jurister, teknikere, sikkerheds– samt proceskonsulenter. Vi sikrer altid at kunne tilbyde et 360–graders perspektiv på jeres organisation. Både når vi udvikler softwareløsninger og tilbyder rådgivning.   

 

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: