Legaltech Denmark

ADRESSE

Selma Lagerløfs Vej 312
DK-9220 Aalborg Ø

LegalTech Denmark blev stiftet i 2017 af Daniel Hartfield-Traun og Kåre Rude Andersen. 


Daniel er jurist med speciale i persondataloven, Kåre er dataspecialist og i fællesskab udviklede de DPO Advisoren. En softwareløsning, der med en ganske lille indsats og et minimalt tidsforbrug, hjælper virksomheder til at komme i mål med deres GDPR-dokumentation – uden de store omkostninger. Siden opstart er løsningen kontinuerligt blevet videreudviklet og hjælper i dag både mindre, men også større organisationer med at skabe tryghed for den rette dokumentation. Så kan fokus rettes mod forretningen og det der skaber værdi. 

Vores in-house team består af jurister, teknikere, sikkerheds– samt proceskonsulenter. Vi sikrer altid at kunne tilbyde et 360–graders perspektiv på jeres organisation. Både når vi udvikler softwareløsninger og tilbyder rådgivning.   

 

16
maj.
Mød en NOVI virksomhed: Fysiometer

Hvordan kan et Nintendo Wii board koblet med forskning føre til store kunder såsom fodboldklubber, hospitaler og militæret?

Læs hele nyheden

04
maj.
Sonobotic - en GrowAAL by NOVI virksomhed

”Ja, vi anser jo os selv for at være ’Digitale Darwinister’; Vi må og skal altid være et skridt foran udviklingen og helst to”, siger Hjerneforskeren, Henrik Selch. ”Med den stigning vi ser i mangel på uddannet arbejdskraft, må vi jo arbejde på en løsning, der kan imødekomme denne kæmpe udfordring vi står i nu og ser ind i, i fremtiden”.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: