Legaltech Denmark

ADRESSE

Selma Lagerløfs Vej 312
DK-9220 Aalborg Ø

LegalTech Denmark blev stiftet i 2017 af Daniel Hartfield-Traun og Kåre Rude Andersen. 


Daniel er jurist med speciale i persondataloven, Kåre er dataspecialist og i fællesskab udviklede de DPO Advisoren. En softwareløsning, der med en ganske lille indsats og et minimalt tidsforbrug, hjælper virksomheder til at komme i mål med deres GDPR-dokumentation – uden de store omkostninger. Siden opstart er løsningen kontinuerligt blevet videreudviklet og hjælper i dag både mindre, men også større organisationer med at skabe tryghed for den rette dokumentation. Så kan fokus rettes mod forretningen og det der skaber værdi. 

Vores in-house team består af jurister, teknikere, sikkerheds– samt proceskonsulenter. Vi sikrer altid at kunne tilbyde et 360–graders perspektiv på jeres organisation. Både når vi udvikler softwareløsninger og tilbyder rådgivning.   

 

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: