HH Gruppen

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 3068 0958

For at nå virksomhedens mål, er det afgørende at hver enkelt medarbejder bidrager positivt til virksomheds bundlinje, derfor er virksomhedens strategi, afgørende for at man kan realisere målene, både på kort og langsigt.


Derfor har vi fokus på vækst gennem strategi og udvikling, vi kan hjælpe med at styrke forretningen, organisationen og kunderelationerne, så udviklingsmålene kan realiseres gennem strategien.
 
Vækst gennem målstyring og handling
Vores mål er at skabe vækst, udvikling og overblik i virksomheden, og sikre at virksomheden når sine mål. Vores påvirkning sikrer, at virksomheden på lang sigt er konkurrencedygtig.  
Målstyring og handling er vores middel til at styrke virksomhedens organisation, salget og markedsføringen, vi skal sikre at medarbejderne kender virksomheds strategi og arbejder derefter. Vi kan garantere at forskellen kan mærkes helt ude ved virksomhedens kunder.
 
Vores fornemste opgave er at skabe resultater for vores kunder, og det er vores påvirkning, der er med til at skabe udviklingen. Vi analyserer kundens udfordringer og planlægger indsatsen i samarbejde med dem.
 
Strategiske indsatsområder
HH Gruppen fokuserer udelukkende på at skabe udvikling, vækst og overblik i virksomheden, gennem strategi-værktøjskassen og dermed udvikling af de kunderettede felter i virksomheden, hvilket omfatter:
strategi & ledelse
salg & markedsføring
 
Metoder
Metoderne kan være mange, vi har bl.a. i analysefasen har vi mulighed for anvende værktøjer som det veldokumenterede strategianalyseværktøj ValueMaker™, der bygger på Balanced Scorecard og er bl.a. udviklet af professor, Ph.D.  Per Nikolaj Bukh ved Aalborg Universitet og Anders Drejer ved Handelshøjskolen i Århus.
Balanced Scorecard er samtidig et af de mest brugte værktøjer indenfor ledelsesudvikling.
08
jun.
NOVI lancerer brætspillet ”Iværksætterspillet”

Kan man lege sig til at blive en god iværksætter, og hvem vinder kampen om det bedste svar på et iværksætterdilemma?

Læs hele nyheden

08
apr.
NOVI Legatet 2022 uddelt til Cinematronic

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: