Hansson & Partners

ADRESSE

Niels Jernes Vej 14
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2878 1835

Hansson & Partners A/S blev stiftet i 2003 og er en af de førende samarbejdspartnere inden for forsikring og risikostyring. Vi har kontorer i Kolding, Køge og Aalborg.


Vi har i dag samarbejde med en betydelig del af dansk erhverv og industri, internationale som nationale og servicerer ligeledes flere offentlige virksomheder og kommuner.
 
I dag, er vores omfattende kundeportefølje, det bedste bevis på et koncept, der har skabt og fortsat skaber entydig merværdi for vores kunder.

 

12
okt.
Brug Rum for Sundhed i NOVI

Rum for Sundhed er placeret i kælderen lige under receptionen, Niels Jernes Vej 10. Rummet er lyst og venligt, har et venteområde, og ud over massage tilbyder vi nu fysioterapiydelser, personlig træning, sundheds- og vægttabsforløb og coaching v. Marianne, vores nye fysioterapeut. Læs mere på www.novi.dk under NOVI beboer.

Læs hele nyheden

12
okt.
Forebyg stress - foredrag med Tue Isaksen

Mandag d. 22. oktober kl 14- ca.15.30. Gratis for alle med arbejdssted i NOVI. Har du følt stress? Eller måske en snert af det? Stress fylder meget i den danske debat og på de danske arbejdspladser, og kan have store konsekvenser for individet, arbejdspladsen og samfundet, men har vi i virkeligheden forstået stress rigtigt?

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: