Goertek Europe

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 4422 4252

Goertek Europe er R&D-center for Goertek Inc. vi har kontorer i København (hovedkontor) og Aalborg (tidligere AM3D). I alt er vi +30 ingeniører og tilknyttede funktioner. Vi er dedikeret til forskning og udvikling inden for elektro-akustisk teknologi og audio signalbehandling. Vores fokus er på nye banebrydende teknologier.


AM3D´s software bliver nu videreudviklet og leveret af Goertek Europe. Den består af audio processerings software der skaber ægte 3D audio og audio enhancement inkl. spatial effekter. AM3D´s historie begyndte i 1997 som en kommerciel udløber af forskningsaktiviteter på Aalborg Universitet i Danmark. AM3D er nu fusioneret med Goertek Europe, men AM3D’s brand og produkter fortsætter.

Goertek Inc., Kina producerer hovedsageligt elektro-akustiske komponenter og produkter. Der er en af ​​de største producenter inden for dette område. Goertek’s produktportefølje omfatter også produkter som AR/VR-enheder, robotter, droner og elektronisk tilbehør. Goertek har mere end 40000 ansatte, primært i Kina. I Danmark er virksomhederne Dynaudio og Libratone også en del af Goertek-koncernen.

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: