Goertek Europe

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 4422 4252

Goertek Europe er R&D-center for Goertek Inc. Vi er dedikeret til forskning og udvikling inden for elektro-akustisk teknologi og audio signalbehandling. Vores fokus er på nye banebrydende teknologier.


AM3D´s software bliver nu videreudviklet og leveret af Goertek Europe. Den består af audio processerings software der skaber ægte 3D audio og audio enhancement inkl. spatial effekter. AM3D´s historie begyndte i 1997 som en kommerciel udløber af forskningsaktiviteter på Aalborg Universitet i Danmark. AM3D er nu fusioneret med Goertek Europe, men AM3D’s brand og produkter fortsætter.

Goertek Inc., Kina producerer hovedsageligt elektro-akustiske komponenter og produkter. Der er en af ​​de største producenter inden for dette område. Goertek’s produktportefølje omfatter også produkter som AR/VR-enheder, robotter, droner og elektronisk tilbehør. Goertek har mere end 40000 ansatte, primært i Kina. I Danmark er virksomhederne Dynaudio og Libratone også en del af Goertek-koncernen.

28
okt.
Legatmodtager Travelli modtager pris

We are so proud of the results Travelli have reached. We hope that our Scholarship, which they received earlier this year, will help them go even further.

Læs hele nyheden

27
okt.
Mød BioX - en NOVI virksomhed

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: