Goertek Europe

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 4422 4252

Goertek Europe er R&D-center for Goertek Inc. vi har kontorer i København (hovedkontor) og Aalborg (tidligere AM3D). I alt er vi +30 ingeniører og tilknyttede funktioner. Vi er dedikeret til forskning og udvikling inden for elektro-akustisk teknologi og audio signalbehandling. Vores fokus er på nye banebrydende teknologier.


AM3D´s software bliver nu videreudviklet og leveret af Goertek Europe. Den består af audio processerings software der skaber ægte 3D audio og audio enhancement inkl. spatial effekter. AM3D´s historie begyndte i 1997 som en kommerciel udløber af forskningsaktiviteter på Aalborg Universitet i Danmark. AM3D er nu fusioneret med Goertek Europe, men AM3D’s brand og produkter fortsætter.

Goertek Inc., Kina producerer hovedsageligt elektro-akustiske komponenter og produkter. Der er en af ​​de største producenter inden for dette område. Goertek’s produktportefølje omfatter også produkter som AR/VR-enheder, robotter, droner og elektronisk tilbehør. Goertek har mere end 40000 ansatte, primært i Kina. I Danmark er virksomhederne Dynaudio og Libratone også en del af Goertek-koncernen.

 

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: