Energy Cluster Denmark

ADRESSE

Niels Jernes Vej 14
DK-9220 Aalborg Ø

Energy Cluster Denmark er Danmarks nye landsdækkende energiklynge som bl.a. skal bidrage til, at Danmark fastholder sin styrkeposition på energiområdet og derved forbliver verdensførende inden for energisektoren. Klyngen har ca. 400 medlemmer, og arbejder målrettet på at løse de konkrete udfordringer energisektoren står overfor samt for at sikre en grøn omstilling af Danmark.


Energy Cluster Denmarks aktiviteter

Energy Cluster Denmark forener aktiviteterne og projekterne inden for hhv. energiproduktion, energieffektivitet, energiinfrastruktur, energilagring, sektorkobling, systemintegration og digitalisering og håndterer derved et samlet energisystem.

I Energy Cluster Denmark arbejder vi for synergien og den teknologiske udvikling på tværs af energiområderne i tæt dialog med vores medlemmer” Glenda Napier, CEO, Energy Cluster Denmark

Klynges mål er at styrke fælles innovation på tværs af hele energisektoren og derigennem skabe vækst og udvikling i Danmark. Dette sker bl.a. gennem facilitering af innovationsprojekter drevet af medlemmer og andre aktører.

Placering:

Energy Cluster Denmark har hovedkontor i Aalborg, men har også, for at være tæt på vores medlemmer, nationale kontorer i hhv.: Aarhus, Esbjerg, Fredericia, København og Sønderborg

Kontakt:

Ønsker du at vide mere om Energy Cluster Denmark så kontakt:

Glenda Napier, CEO, Energy Cluster Denmark, gna@energycluster.dk

Presse: Sune Falther sfa@energycluster.dk 

 

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: