e-Shoptimizer

ADRESSE

Niels Jernes Vej 12
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2849 2255

e-shoptimizer er en B2B-virksomhed, som tilbyder konkurrentovervågning for webshopejere. 


Ved brug af de nyeste fremskridt inden for maskinintelligens, har vi automatiseret manuelle arbejdsprocessor, hvilket frigiver ressourcer for den enkelte virksomhed. Vores overvågningsmodul tillader, at man altid kan holde sig opdateret på konkurrenternes tiltag, og blandt andet se priser, tilbudspriser, fragtinformation og hvor mange produkter konkurrenten har.

Med vores software fokuserer vi på at give webshopejere et bedre indblik i markedet og sørge for at de kan spare tid på de daglige opgaver, samtidig med at deres markedposition forbedres.  

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: