Din Forsikringsmægler

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 4130 3000

Hvad er en forsikringsmægler?


En forsikringsmægler er kundens rådgiver overfor forsikringsselskaberne. Forsikringsmægleren udfører sit arbejde på grundlag af en fuldmagt og en samarbejdsaftale. Aftalen specificerer de vilkår, som er gældende for samarbejdet samt et aftalt honorar. Ud fra en analyse gennemgås alle erhvervsforsikringer samt behov, og herefter forhandles der med forsikringsselskaberne om tilbud og placering af forsikringsdækninger. Beslutningen og valget er dit. Ansvaret er vores.
 
Som forsikringsmægler er vi underlagt Finanstilsynet og skal altid opretholde en ansvarsforsikring, der sikrer dig som kunde i tilfælde af forkert rådgivning. Det betyder at vi har et erstatningsansvar for fejlagtig rådgivning, på samme måde som revisorer og advokater. Som forsikringsmægler er man uvildig og må ikke modtage betaling fra forsikringsselskaberne.
Hos Din Forsikringsmægler har vi kunder fra mange forskellige brancher, og fra mindre og mellemstore virksomheder. Hver kunde behandles individuelt og vi kommer hele vejen rundt i forhold til jeres forsikringsforhold. Vi kender branchen indefra og sikrer dig korrekte løsninger til den bedste pris.
 
Argumenter for en forsikringsmægler kan være følgende.
- Vi repræsenterer kunden
- Uvildige rådgivere
- Markedskendskab
- Outsourcing af tid
- Samarbejdspartnere med forsikringsselskaberne
- Kontrol og overvågning
- Forsikringsanalyse med kunden
- Rådgiveransvar
- Samlet overblik evt. via it log in
- Honorar er helt eller delvist finansieret af forsikringsselskaberne qua den administration de sparer – gennemgang med kunden. 
08
apr.
NOVI Legatet 2022 uddelt til Cinematronic

Læs hele nyheden

20
dec.
NOVI Legatet - 300.000 kr.

Ansøgningsfrist 14. februar 2022. NOVI uddeler igen i år 300.000 til den 9.-/10.-semesters studerende på Aalborg Universitet, som kan præsentere en forretningsidé med et så bæredygtigt potentiale, at konceptet kan omsættes til en ny virksomhed i Aalborg. Legatet uddeles i forbindelse med Aalborg Universitets årsfest i 2022.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: