Danish Life Science Cluster

ADRESSE

Niels Jernes Vej 14
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 3177 8078

Danish Life Science Cluster er en dansk national klynge, der bygger bro, driver innovation og skaber netværk mellem virksomheder, videnmiljøer og organisationer inden for life science og velfærdsteknologi


Vi arbejder for at omsætte den unikke danske forskning og viden inden for life science og velfærdsteknologi til nye og bedre kommercielle løsninger til gavn for virksomheder, sundhedsvæsen, kommuner og borgere i hele Danmark.

Med dygtige virksomheder, et stærkt sundhedsvæsen og internationalt førende forskningsmiljøer er life science og velfærdsteknologi en af Danmarks mest markante styrkepositioner. Sektoren leverer et stort økonomisk og jobmæssigt fodaftryk til dansk økonomi.

En væsentlig faktor for succesen er de tætte offentlig-private innovationssamarbejder mellem virksomheder, kommuner, regioner og stat. Via videndeling og samarbejde omsættes den nyeste forskning og sundhedssektorens behov til nye konkurrencedygtige løsninger, der skaber mest mulig værdi for både virksomheder, sundhedsvæsen, kommuner og patienter.

Danish Life Science Cluster bygger bro på tværs af Danmark, på tværs af sektorer og i samarbejde med virksomheder, videninstitutioner, sundhedsvæsen og kommuner.

Ambitionen er høj. Den danske nationale klynge skal kunne konkurrere med de bedste klynger i verden inden for life science og velfærdsteknologi i udviklingen af fremtidens sundhedsløsninger.

 

06
feb.
Prøv brætspillet ”Iværksætterspillet”

Kan man lege sig til at blive en god iværksætter, og hvem vinder kampen om det bedste svar på et iværksætterdilemma?

Læs hele nyheden

19
dec.
18 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2022

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2651 gazeller i Danmark, 227 i Nordjylland, er de 18 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljøer rummer disse 18 firmaer . Vi valgte så snart vi havde navnene på de 18 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og lidt juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: