PRIVATLIVS-/COOKIEPOLITIK

Da den endelige version af EU’s nye cookie forordning ikke er vedtaget i sin endelig form endnu, skal denne skabelon kun ses som vejledende. Når den endelig version af forordningen er vedtaget, vil denne skabelon blive opdateret.

Indledning

NOVI tilbyder erhvervslejemål. Vi lægger stor vægt på at du er tryg ved at anvende vores website og de nyhedsbreve som du ønsker, at modtage. Vi har en tydelig og klar politik om at behandle dine oplysninger ordentlig og ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivning på området. Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.

Generelle vilkår

NOVI indsamler kun de personoplysninger om dig, som fremgår af privatlivspolitikken. Oplysningerne bruges til at sikre en god brugeroplevelse.

Hjemmelsgrundlag

NOVI behandler personoplysninger på baggrund af:

  • Samtykke til at sende dig marketingkommunikation – du modtager en bekræftelsesmail når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller indsender forespørgsler via vore kontaktformularer.

Samtykke

Er vores behandling af dine personoplysninger, er baseret på dit samtykke, skal du vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt, og kan til en hver tid trækkes tilbage. Vælger du at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Mere information om samtykke på Datatilsynets hjemmeside, her.

Domæne(r)

Dit samtykke gælder for følgende domæner:

  • https://novi.dk

Personoplysninger

NOVI indsamler standardpersonoplysninger til:

  • At kunne sende dig nyhedsbrev og information om vores lejemål

Hvilke personoplysninger indsamler virksomheden
Vi indsamler følgende personoplysninger om dig:

  • Kontaktformular: Når dit samtykke er givet, gemmer vi din e-mailadresse for at kunne besvare din forespørgsel. Vi sletter den når du trækker dit samtykke tilbage
  • Nyhedsbrev: Når dit samtykke er givet, gemmer vi din e-mailadresse og sletter den når du trækker dit samtykke tilbage

NOVI behandler personoplysninger med fortrolighed og sikre, at kun personale, som har behov for at få adgang til dine oplysninger, har adgang. Vi bruger kun
personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen/  databeskyttelsesloven.

Hvilke oplysninger sender vi videre
Standard personoplysninger videre til:

  • Dine oplysninger sendes ikke videre

Virksomheden overfører følgende personoplysninger til følgende tredjelande eller international. Der overføres ingen data.

Hvem modtager oplysningerne

  • NOVI

Opbevaring af dine personoplysninger: Vi opbevarer dine personoplysninger i

  • Samtykke til at modtage information fra os – indtil du trækker dit samtykke tilbage

Rettigheder

Behandler vi personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder:
Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne - bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk

Private browser indstillinger

Du skal være opmærksom på, at har du fravalgt lagring af alle cookies i din browser, kan dette have virkning på hjemmesidens funktionalitet.

Cookies

Hvad er en cookie?: Cookies er små tekst-filer, som bliver lagret på brugerens computer. De er designet til at holde en lille mængde data omkring en bruger eller hjemmeside, og bruges til at levere information mellem brugeren og en bestemt hjemmeside. Du kan læse mere om cookies her.
Afvisning eller sletning af cookies: Du kan altid afvise eller slette cookies på din computer ved at ændre i din browsers indstillinger. Hvor du finder disse indstillinger afhænger af, hvilken browser du benytter. Du kan på følgende links, få vejledning til din browser.

Firefox; Internet Explorer; Chrome; Safari; Opera ; Flash; Android; Phone og andre produkter fra Apple

Kategorier af cookies

Nødvendige[4] Cookies hjælper med grundlæggende funktioner på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

_utma

spysystem.dk

Teknisk

720 dage

_utmb

spysystem.dk

Teknisk

10 min

_utmc

spysystem.dk

Teknisk

Efter session

_utmt

spysystem.dk

Teknisk

10 min

_utmv

spysystem.dk

 

Efter session

_utmz

spysystem.dk

 

180 dage

Præferencer[0] cookies gør det muligt for hjemmesiden at huske oplysninger, der ændrer den måde du opfører dig på, på hjemmesiden.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

[Indsæt navn]

[Indsæt udbyder]

[Indsæt formål]

[indsæt udløb]

Marketing[16]: Cookies bruges til at spore besøgende på webstedet, og vise annoncer, der er relevante for dig.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

DSID

Doubleclick.net

?

14 dage

IDE

Doubleclick.net

?

360 dage

1P_JAR

Google.com/dk

Google adwords

30 dage

AID

Google.com/dk

Google adwords

510 dage

APISID

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

CONSENT

Google.com/dk

Google adwords

20 år

HSID

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

NID

Google.com/dk

Google adwords

180 dage

SAPISID

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

SID

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

SIDCC

Google.com/dk

Google adwords

90 dage

SSID

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

OTZ

Google.com/dk

Google adwords

30 dage

_ga

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

UULE

Googleadservice

Google adwords

1 dag

DV

Google.dk

Google adwords

10 min.

Uklassificeret[0] cookies er cookies, som virksomheden er i færd med at klassificere.

Kontakt

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte virksomheden på
telefon 9635 4500 eller novi@novi.dk

Klageadgang

Ønsker du at klage over NOVI behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til det danske Datatilsyn på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail dt@datatilsynet.dk.

Version

Vi opdater og ændrer løbende i vores privatlivspolitik, så den løbende bliver tilpasset lovgivningen. Denne politik er senest opdateret april 2018.

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: