Computed Value

ADRESSE

Niels Jernes Vej 14
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 4258 5836

Totalleverandør af løsninger inden for high performance computing.


Computed Value hjælper virksomheder med at skabe værdi inden for high performance computing (HPC), et begreb der desværre savner en god dansk oversættelse. Det beskriver IT-løsninger der stiller særlige krav til regne- eller databehandlingskraft. Eksempler kunne være regnetunge løsninger til simulering af produkter tidligt i deres udviklingsforløb eller maskinlærte systemer trænet på store mænger data. 

Computed Value gør dette ved at kunne levere på alt fra forretningsrådgivning til implementation og drift. Dette baseret på over tyve års branchekendskab.

16
maj.
Mød en NOVI virksomhed: Fysiometer

Hvordan kan et Nintendo Wii board koblet med forskning føre til store kunder såsom fodboldklubber, hospitaler og militæret?

Læs hele nyheden

04
maj.
Sonobotic - en GrowAAL by NOVI virksomhed

”Ja, vi anser jo os selv for at være ’Digitale Darwinister’; Vi må og skal altid være et skridt foran udviklingen og helst to”, siger Hjerneforskeren, Henrik Selch. ”Med den stigning vi ser i mangel på uddannet arbejdskraft, må vi jo arbejde på en løsning, der kan imødekomme denne kæmpe udfordring vi står i nu og ser ind i, i fremtiden”.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: