Cobham Satcom

ADRESSE

Niels Jernes Vej 12
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 3955 8800

Hos Cobham SATCOM søger vi konstant at skabe morgendagens innovative teknologiske løsninger indenfor satellit kommunikation. Vi skaber den rette infrastruktur til, at vi kan færdes sikkert både til vands og til lands – Altid forbundet i selv de mest afsides og ekstreme steder i verden – Der hvor teknologien er afgørende.


Vi er en global tech virksomhed, der vækster som aldrig før, med en vision om at blive førende i remote connectivity. Vi leverer en livslinje, ligegyldigt hvorhen vi befinder os på planeten. Ultimativt afhænger brugernes liv af vores evne til at levere langtidsholdbare produkter af den højeste kvalitet, f.eks. som følge af naturkatastrofer og andre ekstreme situationer.

Alt dette giver hver dag arbejde til +500 medarbejdere på verdensplan, hvor problemløsning og stærk holdånd er hovedingredienser til at lykkes I et tværfagligt fællesskab, når vi skaber morgendagens teknologiske satellitløsninger.

29
aug.
Tasklet Factorys iværksætterheltefortælling

En del af bogen ”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle.

Læs hele nyheden

09
aug.
DNA Sense - en NOVI virksomhed

Grøn Vækst og Avancerede DNA-Analyser. DNASense er en af NOVIs seje bio tech virksomheder, der laver avancerede DNA analyser

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: