CLEAN

ADRESSE

Niels Jernes Vej 14, C3-3.24
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 6171 8663

CLEAN er en dansk cleantech-klynge baseret på danske styrkepositioner i erhvervsliv og forskning inden for energi og miljø.


Gennem et aktivt samspil i det danske cleantech økosystem, skabes ny indsigt og nye forretningsmuligheder og resultater, der bidrager til at realisere danske og globale markedspotentialer inden for cleantech.
Hermed understøtter CLEAN, at Danmark fortsat er globalt førende inden for energi-og miljøteknologi, og fremmer den globale omstilling til en mere bæredygtig verden.

 

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

26
jun.
NOVI NewTech legatet uddelt til Travelli

TRAVELLI er en app for rejsende kvinder, som giver mulighed for at skabe kontakt og chatte med andre kvinder. TRAVELLI app’en har for nuværende 2 funktionaliteter; Near Me og Matched Trips, som gør det muligt for kvin-der at finde rejse rejsekammerater, både inden afgang og under rejsen.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: