BIOX

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 5358 2038

BIOX udvikler og markedsfører intelligente, eksoskeletter til rehabilitering, hjælpemiddel området og produktion. Vores vision er at give markedet komfortable eksoskeletter, der er lette at bruge.


BIOX's personale har lang erfaring med udvikling af eksoskeletter. I den forbindelse har BIOX udviklet og patenteret sensing-enheder, der muliggør design af mere brugervenlige exoskeletter. BIOX er et spinoff fra Aalborg Universitet, og bygger på intensiv forskning i eksoskeletter. BIOX har opretholdt et tæt samarbejde med AAU, og har en række igangværende samarbejdsprojekter.

 

16
maj.
Mød en NOVI virksomhed: Fysiometer

Hvordan kan et Nintendo Wii board koblet med forskning føre til store kunder såsom fodboldklubber, hospitaler og militæret?

Læs hele nyheden

04
maj.
Sonobotic - en GrowAAL by NOVI virksomhed

”Ja, vi anser jo os selv for at være ’Digitale Darwinister’; Vi må og skal altid være et skridt foran udviklingen og helst to”, siger Hjerneforskeren, Henrik Selch. ”Med den stigning vi ser i mangel på uddannet arbejdskraft, må vi jo arbejde på en løsning, der kan imødekomme denne kæmpe udfordring vi står i nu og ser ind i, i fremtiden”.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: