BIOX

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 5358 2038

BIOX udvikler og markedsfører intelligente, eksoskeletter til rehabilitering, hjælpemiddel området og produktion. Vores vision er at give markedet komfortable eksoskeletter, der er lette at bruge.


BIOX's personale har lang erfaring med udvikling af eksoskeletter. I den forbindelse har BIOX udviklet og patenteret sensing-enheder, der muliggør design af mere brugervenlige exoskeletter. BIOX er et spinoff fra Aalborg Universitet, og bygger på intensiv forskning i eksoskeletter. BIOX har opretholdt et tæt samarbejde med AAU, og har en række igangværende samarbejdsprojekter.

 

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: