BIOX

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 5358 2038

BIOX udvikler og markedsfører intelligente, eksoskeletter til rehabilitering, hjælpemiddel området og produktion. Vores vision er at give markedet komfortable eksoskeletter, der er lette at bruge.


BIOX's personale har lang erfaring med udvikling af eksoskeletter. I den forbindelse har BIOX udviklet og patenteret sensing-enheder, der muliggør design af mere brugervenlige exoskeletter. BIOX er et spinoff fra Aalborg Universitet, og bygger på intensiv forskning i eksoskeletter. BIOX har opretholdt et tæt samarbejde med AAU, og har en række igangværende samarbejdsprojekter.

 

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: