BB Medier

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2871 9911

BB Medier er specialister i at udvikle og producere visuel kommunikation, tv-programmer, podcasts, virksomhedsfilm, medietræning og medieundervisning.


BB Medier leverer til digitale platforme, tv-stationer, virksomheder, organisationer, foreninger og privatpersoner.

Bag BB Medier står de 2 B’er: Broust og Bradsted.

Søren Broust er uddannet tv-fotograf fra Medieskolerne i Viborg. Han har i mere end 25 år arbejdet med dokumentarer, reportager og visuelle reklamefilm. Han har som fotograf også dækket store sportsbegivenheder som VM i fodbold, OL og Formel 1. 

Jesper Bradsted er uddannet journalist i 2001 fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus. Han har siden bevæget sig rundt i den danske mediebranche på arbejdspladser som Berlingske, DR og TV2 Nord. Han har blandt andet arbejdet med ledelse, nyheder, radioproduktion, tv-tilrettelæggelse, kommunikation og talentudvikling.

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: