Bambora

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7879 4700

Bambora tilbyder betalingsløsninger til små og Enterprise virksomheder der ønsker at sælge deres produkter online eller i butik. Enkelt. Simpelt. 


Betalingsbranchen er i konstant forandring og Bambora er en del af denne forandring. Vi hjælper virksomheder med totale betalingsløsninger så kunderne nemt kan betale for en ydelse eller et produkt. 

Siden Betalingsmarkedet er internationalt har vi kontorer i hele Norden, men også i Schweiz, Canada og Australien. Bambora har 750 passionerede medarbejdere og er en af de hurtigst voksende betalingskoncerner i verden. 

I 2017 blev Bambora en del af Ingenico Group, et af verdens absolut største betalingsselskaber, som giver os nye muligheder for at samle viden, tendenser og innovation fra hele verdenen. 
Verdenen er stor for mange, men når det kommer til betalinger vil vi gerne gøre den mindre.

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: