Bambora

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 7879 4700

Bambora tilbyder betalingsløsninger til små og Enterprise virksomheder der ønsker at sælge deres produkter online eller i butik. Enkelt. Simpelt. 


Betalingsbranchen er i konstant forandring og Bambora er en del af denne forandring. Vi hjælper virksomheder med totale betalingsløsninger så kunderne nemt kan betale for en ydelse eller et produkt. 

Siden Betalingsmarkedet er internationalt har vi kontorer i hele Norden, men også i Schweiz, Canada og Australien. Bambora har 750 passionerede medarbejdere og er en af de hurtigst voksende betalingskoncerner i verden. 

I 2017 blev Bambora en del af Ingenico Group, et af verdens absolut største betalingsselskaber, som giver os nye muligheder for at samle viden, tendenser og innovation fra hele verdenen. 
Verdenen er stor for mange, men når det kommer til betalinger vil vi gerne gøre den mindre.

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: