B&R Industriautomatisering

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

TLF. +45 6315 3080

Kvalitetsprodukter baseret på stærk teknisk faglig tradition og dygtige ingeniører er kernen af B&R Danmark. 


Hos os lægger vi stor vægt på viden og gensidig faglig sparring. Kunden er i centrum, og vi arbejder ud af devisen om et teknologisk partnerskab – Key Technology Partnership.

B&R er en international virksomhed skabt på baggrund af en vision, om at opnå noget stort og revolutionerende inden for automationsbranchen. I dag er der mere end 3000 ansatte world wide. Og i Danmark er vi 40 fordelt på 3 kontorer – Fyn, Jylland og Sjælland.

B&R til alle industrier. Virksomheder indenfor alle typer af maskinfremstilling er afhængige af B&R's kompetencer. Vores integrerede løsninger hjælper kunder i stort set industrier med at opnå afgørende konkurrencefordele. Vi ser den brede orientering mod alle områder indenfor maskinautomation og proceskontrol som basis for B&R - en stærk og pålidelig forretningspartner.

B&R er blandt verdens største innovative virksomheder inden for automation og proceskontrol. Vores styrings- og drevløsninger, såvel som vores industri Pc´er og visualiseringssystemer, sætter nye standarder indenfor industriel automation.

B&R Danmark startede i 2003 og er et aktieselskab – B&R Industriautomatisering A/S. Vi fungerer som et selvstændigt datterselskab, men er ejet af det østrigske Bernecker + Rainer Industrie-Elektronik Ges.m.b.H, en del af ABB gruppen.
 

16
feb.
Let hverdagen – få hjælp til regnskabsopgaverne

Som en central del af NOVIs service tilbyder vi i regnskabsafdelingen vores hjælp til dig der gerne vil spare tid på dine regnskabsopgaver, og fokusere fuldt ud på at drive din forretning. Vi hjælper med stort og småt alt efter dine ønsker. Kontakt os i dag – vi glæder os til at hjælpe dig 9635 4562 / bj@novi.dk

Læs hele nyheden

09
feb.
AAU Inkubator Landing og Take-off i NOVI

AAU Inkubator har netop afholdt Landing & Take-off arrangement her i NOVI. Her blev budt velkommen til en masse nye startups der flytter ind i AAUs inkubatormiljø, og der blev sagt ”god vind fremover” til de 3 flyvefærdige virksomheder der har valgt at flytte ind hos NOVI i vores Ignition Camp.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: