ATS - Advanced Traffic Systems

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 27
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2243 0257

Advanced Traffic Systems udvikler avanceret software, baseret på AI til styring af trafiklys, automatisk trafik- og parkeringsanalyse via. video.


Advanced Traffic Systems er et spin-off baseret på forskning fra Aalborg Universitet. Virksomheden er udsprunget fra forskningsprojektet DiCyPS(http://www.dicyps.dk/). Vi består af Professor i Datalogi Kim Guldstrand Larsen, Lektor i Trafik Harry Lahrmann, samt 2 tideligere Ph.D studerende i Datalogi: Jakob Haahr Taankvist og Andreas Berre Eriksen.  

Vores mål er at forbedre trafikken ved hjælp af de nyeste metoder inden for AI og Machine Learning, til optimering, analyse og design.

 

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: