ATS - Advanced Traffic Systems

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 27
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2243 0257

Advanced Traffic Systems udvikler avanceret software, baseret på AI til styring af trafiklys, automatisk trafik- og parkeringsanalyse via. video.


Advanced Traffic Systems er et spin-off baseret på forskning fra Aalborg Universitet. Virksomheden er udsprunget fra forskningsprojektet DiCyPS(http://www.dicyps.dk/). Vi består af Professor i Datalogi Kim Guldstrand Larsen, Lektor i Trafik Harry Lahrmann, samt 2 tideligere Ph.D studerende i Datalogi: Jakob Haahr Taankvist og Andreas Berre Eriksen.  

Vores mål er at forbedre trafikken ved hjælp af de nyeste metoder inden for AI og Machine Learning, til optimering, analyse og design

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: