Aowei

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 4050 8192

Aowei R&D Centre Aalborg er et datterselskab af Shanghai Aowei Technology Development Co., Ltd, som udvikler og producerer superkondensatorer, der bruges som primær energikilde i en bred vifte af køretøjer, sås om offentlige bybusser, sporvogne, færger og mere. Aowei Aalborg udvikler løsninger til at tilpasse Aoweis superkondensatorer til det skandinaviske marked.


Udover FoU-afdelingen i Aalborg har Aowei Technology også udviklingscentre i Shanghai, Hviderusland og USA. Produktionsfaciliteterne er i Shanghai. Aowei superkondensatorer har en uovertruffen energitæthed og kan genoplades på få minutter. Derudover er superkondensatorer ekstremt pålidelige, sikre og miljøvenlige og et oplagt alternativ til fossile brændstoffer og batteribasserede løsninger.

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: