AnyBody Technology

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 9635 4286

AnyBody Technology udvikler og markedsfører kropsmodelleringssystemet AnyBody. Det er et unikt computersystem, som tillader opbygning og analyse af meget detaljerede modeller af menneskekroppen på almindelige PCer. 


Systemet kan anvendes til forskning i menneskekroppens funktion, design af redskaber, sportsudstyr, møbler og andre produkter med et menneskeligt interface, til identifikation af naturlige bevægelser for levende væsner og til meget andet.

AnyBody Technology A/S er et spin-off fra Aalborg Universitet, som blev stiftet i 2002 med hjælp fra NOVI Innovation, nu Borean Innovation.  AnyBody Technology har siden starten udviklet et unikt simuleringssoftware til analyse og simulering af det menneskelige bevægeapparat. Softwaren er en banebrydende teknologi, der kan analysere og simulere kroppens påvirkning af hverdagsaktiviteter og således være med til at optimere og eliminere kroppens belastninger inden for mange forskellige områder og industrier på verdensplan.

Anybody Technology A/S har siden starten været tæt forbundet med Aalborg Universitet og har også i dag et meget tæt samarbejde med AAU, hvor der i fællesskab udføres R&D projekter. Anybody Technology A/S afsætter sine produkter på verdensplan og har således kunder og brugere af firmaets software og konsulentydelser i EMEA, USA, LATAM og Asien. På verdensplan arbejdes der bl.a. med industrier som: Ortopædi, Rehabilitering, Automobil, Aerospace & Forsvar, Sport, Møbler etc.

Anybody Technology A/S' medarbejderstab består af højtuddannede ingeniører inden for det biomekaniske felt, hvor størstedelen af dem har en ph.d.-grad.  På grund af det forholdsvis snævre ekspertiseområde består medarbejderstaben af 4 forskellige nationaliteter, som alle er hentet hertil og nu bosat i Danmark. For Anybody Technology A/S er samarbejdet og lokalerne på NOVI et uundværligt aktiv. Via NOVI er der adgang til ekspertisebistand på timebasis inden for bl.a. regnskab/finans, jura, marketing og forretningsudvikling. Endvidere giver de unikke faciliteter på NOVI adgang til moderne mødefaciliteter samt en kantine på et højt kulinarisk niveau.

 

Vigtigste succeskriterie for en iværksætter er, at fokusere på sin forretningside samt eksekvering af strategien i forretningsplanen.  Med leje af kontorfaciliteter hos NOVI, får iværksætteren mulighed for denne 100% fokusering på eksekvering af sin forretningsplan, eftersom alle praktiske og administrative opgaver kan varetages af NOVI.

14
mar.
EMD International - en NOVI virksomhed

-Havde vi været en almindelig kommerciel virksomhed, så havde et af vores vigtigste produkter lige nu været skrottet for lang tid siden” siger Christian Ingerslev, Vice CEO for EMD International.

Læs hele nyheden

13
feb.
Iværksætter-Løvens 7 bedste råd til din startup virksomhed

Artikel af Af Henrik Lundum, CEO i NOVI, og CEO i Investo Capital. Derudover er han iværksætter og har været med i forskellige 9 start-ups der alle er i markedet.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
NOVI 1-5

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

NOVI 14
Niels Jernes Vej 6A+B
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: