Ambolt

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 2243 0257

Ambolt er et konsulenthus med speciale indenfor udvikling af højteknologiske it-løsninger baseret på machine learning.


I Ambolt bruger vi open source værktøjer til at levere State of the Art AI-løsninger indenfor procesoptimering, beslutningsstøtte, prædiktive modeller og fuldt automatiske software-robotter baseret på din data og skræddersyet til din forretning. Vi leverer til virksomheder af alle størrelser.

Ambolt er udspringet fra Institut for Datalogi på Aalborg Universitet og har stadig stærke relationer til forskningsmiljøet på AAU. 

24
apr.
Hør Søren Gade 25/4 i NOVI

I forbindelse med Nordjysk Fødevareerhvervs generalforsamling den 25. april kommer Søren Gade og holder foredrag kl. 17.00-17.45. Novis beboere er velkomne. Tilmelding til bsj@njfe.dk. Søren vil fortælle om bl.a. fødevarepolitiske emner - herunder Brexit og andre relevante temaer i forhold til EU.

Læs hele nyheden

12
apr.
Investo Capitals første investering

Investo Capital har netop investeret i i TracInnovations, et af Danmarks nye håb inden for avanceret medicinsk teknologi. Teknologien, muliggør MR-scanning af børn og voksne, der har svært ved at ligge stille under scanningen. Investo Capital er delvist ejet af NOVI Innovation og har til huse her i forskerparken. Læs mere https://www.investo.dk/#5

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: