Altran

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +46 (0)31 746 55 50

Altran, en global leder inden for innovation og højteknologisk rådgivende ingeniørarbejde, ledsager klienterne under udviklingen og fremstillingen af deres nye produkter og serviceydelser.


Altran har tilbudt serviceydelser i rundt regnet tredive år til nøglekunder i luftfartsbranchen, bilindustrien, energisektoren, togdrift, finans, sundhedssektoren samt telekom. 

Et tilbud fra Altran-gruppen omfatter alle projektudviklingstrin fra strategisk planlægning til produktion, og vi udnytter vores teknologiske know-how inden for vores fem nøgleområder:

Intelligente systemer, innovativ produktudvikling, livscykluserfaring, maskiningeniørarbejde og informationssystemer.

 

 

21
mar.
Heartland og NOVI Innovation etablerer ny seed-fond

Heartland A/S og NOVI Innovation A/S er gået sammen om at etablere en risikovillig seed-fond med en startkapital på 100 millioner kroner. Dermed får lovende iværksættervirksomheder inden for tech og wellfare-tech en ny og attraktiv mulighed for at tiltrække vækstkapital.

Læs hele nyheden

20
mar.
Nye områder til co-working og flex arbejdsmiljøer

Vores Ignition Camp lokaler er populære blandt de unge og nystartede virksomheder. Vi er i gang med planlægningen af et større område med både co-working og flex-arbejdspladser. Området vil tage udgangspunkt i nye behov og trends inden for fleksible arbejdspladser.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: