Alertdesk

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 51517325

Bag Alertdesk står tre iværksættere, som drev en succesfuld SaaS-virksomhed (ePay Payment Solutions) fra 2001 indtil 2015, hvor vi solgte virksomheden. Alertdesk er vores nye projekt.


Vi har mange års erfaring med monitorering og optimering af kritiske IT-systemer og ved, hvor vigtigt det er at levere en stabil service. Trods de mange år, hvor vi har arbejdet med optimering af performance, har vi aldrig fundet et lækkert værktøj til at tracke forbedringer og sikre løbende optimeringer af sites og services.

Dét vil vi lave om på nu!

16
jan.
NOVI NewTech legatet - nu går dommerne i gang!

Så er alle dette års ansøgninger kommet, og dommerkommitteen går i gang med at udvælge de bedste forretningsideer til pitch. Alle studieretninger på AAU kan søge NOVI NewTech legatet, og man kan vinde 300.000 kr. til realisering af en forretningsidé.

Læs hele nyheden

11
jan.
NOVI udgiver iværksætterhistorier

”10 uvurderlige tilfældigheder & hvordan de blev en succes.” Vi har samlet 10 gode og ærlige iværksætterhistorier fra Nordjylland, som inspiration til alle der drømmer om at blive iværksættere eller bare er nysgerrige for at høre, hvordan det mange gange er tilfældigheder der skaber de store succeser. De ti iværksættere du kan møde er: ManiPine, Brandheroes, Lyras, Tasklet Factory, Debito, netIP, Atira/Thomas Jørgensen, CompanYoung, Luksusbaby og AskCody. Vi glæder os rigtig meget til at dele bogen med dig.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: