AFRY

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 3524 5555

P.A.P har skiftet navn til AFRY. Siden 1906 har navnet P.A.P relateret sig til stifteren af virksomheden, Peder A. Pedersen.


I oktober 2018 blev P.A.P en del af den svenske koncern ÅF, som den 25. november 2019 skiftede navn til AFRY.

AFRY – en erfaren partner inden for el- og energiforsyning

Vi er eksperter i el- og energiteknologi. I mere end 100 år har AFRY udviklet sig som virksomhed i vekselvirkning med udviklingen af vores omverden: nye teknologier, samfundspolitiske forhold og vores kunders behov.

Vi dækker alle fagdiscipliner inden for elforsyning. Fra projektering af elværker, hovedstationer, kabelanlæg, modernisering af SCADA-anlæg og relæbeskyttelses-systemer til rådgivning om netplanlægning, integration af vedvarende energi og optimering af leveringssikkerhed.

Vi løser opgaver for alle de store infrastrukturejere i Danmark, Grønland og på Færøerne. Vores virksomhed er gammel, og det er mange af vores kunderelationer også. Relationerne er grundlagt og udviklet gennem mere end 100 års samarbejde om opbygningen af dansk elforsyning.

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: