AFRY

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 3524 5555

P.A.P har skiftet navn til AFRY. Siden 1906 har navnet P.A.P relateret sig til stifteren af virksomheden, Peder A. Pedersen.


I oktober 2018 blev P.A.P en del af den svenske koncern ÅF, som den 25. november 2019 skiftede navn til AFRY.

AFRY – en erfaren partner inden for el- og energiforsyning

Vi er eksperter i el- og energiteknologi. I mere end 100 år har AFRY udviklet sig som virksomhed i vekselvirkning med udviklingen af vores omverden: nye teknologier, samfundspolitiske forhold og vores kunders behov.

Vi dækker alle fagdiscipliner inden for elforsyning. Fra projektering af elværker, hovedstationer, kabelanlæg, modernisering af SCADA-anlæg og relæbeskyttelses-systemer til rådgivning om netplanlægning, integration af vedvarende energi og optimering af leveringssikkerhed.

Vi løser opgaver for alle de store infrastrukturejere i Danmark, Grønland og på Færøerne. Vores virksomhed er gammel, og det er mange af vores kunderelationer også. Relationerne er grundlagt og udviklet gennem mere end 100 års samarbejde om opbygningen af dansk elforsyning.

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: