ACUBIT

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 9635 4400

ACUBIT, er et nyt salgs- og udviklingsselskab med base i NOVI Park.


Vi arbejder med udvikling og teknologier indenfor sensorer og trådløse forbindelser til en lang række formål, som med fokus på IoT, bliver intelligente, kommer online og leverer data. Teknologierne hjælper os og vores kunder, med at træffe beslutninger i nuet eller træffer beslutningerne for os.

IoT teknologier kan anvendes til både simple og mere avancerede formål, men bygger på, at forskellige produkter kan tale sammen, så data ét sted fra kan anvendes et andet sted. Derfor er ACUBIT interesseret i at indgå i samarbejde med andre virksomheder og deres produktudvikling, for at udbygge synergier. 

 

 

06
aug.
Rum for Sundhed åbner i uge 33

I sommerferien er der lavet et helt nyt Rum for Sundhed i kælderen lige under receptionen, Niels Jernes Vej 10. (der hvor man indtil nu har kunnet få massage). Rummet er lyst og venligt, har et venteområde, og ud over massage tilbyder vi nu fysioterapiydelser, personlig træning, sundheds- og vægttabsforløb og coaching v. Marianne, vores nye fysioterapeut. Læs mere på www.novi.dk under NOVI beboer.

Læs hele nyheden

06
aug.
2operate vinder Innovations-award

Under telecom-konferencen Canto Caribbean 2018 modtog 2operate en Innovations-award for deres projekt med opbygning af et system til overvågning af service-provideren Telem’s netværk. Løsningen er baseret på den prisvindende 2solve platform. Stort tillykke til 2operate

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: