ACUBIT

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21 A
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 3696 2800

Vi udvikler teknologier indenfor sensorer og trådløse forbindelser til en lang række formål. Med udgangspunkt i IoT bliver produkterne intelligente, kommer online og leverer data. Teknologierne hjælper vores kunder og os selv med enten at træffe beslutninger i nuet eller de træffer beslutningerne for os.


Otiom er Acubits første produkt. Otiom er en lokaliseringsenhed til personer med demens. Ved at benytte NB - IoT (Narrow Band - Internet of Things) teknologien, har Otiom en række fordele som lang batteritid og en meget præcis lokalisering.

IoT teknologier kan anvendes til både simple og mere avancerede formål, men bygger på at forskellige produkter kan tale sammen, så data ét sted fra kan anvendes et andet sted. Derfor har Acubit interesse i at indgå i samarbejde med andre virksomheder og deres produktudvikling for at udbygge synergier.

 

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: