ACUBIT

ADRESSE

Alfred Nobels Vej 21 A
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 3696 2800

Vi udvikler teknologier indenfor sensorer og trådløse forbindelser til en lang række formål. Med udgangspunkt i IoT bliver produkterne intelligente, kommer online og leverer data. Teknologierne hjælper vores kunder og os selv med enten at træffe beslutninger i nuet eller de træffer beslutningerne for os.


Otiom er Acubits første produkt. Otiom er en lokaliseringsenhed til personer med demens. Ved at benytte NB - IoT (Narrow Band - Internet of Things) teknologien, har Otiom en række fordele som lang batteritid og en meget præcis lokalisering.

IoT teknologier kan anvendes til både simple og mere avancerede formål, men bygger på at forskellige produkter kan tale sammen, så data ét sted fra kan anvendes et andet sted. Derfor har Acubit interesse i at indgå i samarbejde med andre virksomheder og deres produktudvikling for at udbygge synergier.

 

16
sep.
NOVI køber Juraens Hus

NOVI har pladsproblemer. Der er simpelthen ikke kvadratmeter nok til de virksomheder, der gerne vil bo i forskerparken, eller til de mange, som står i kø for at udvide.

Læs hele nyheden

17
maj.
NOVI Legatet uddelt til Pacific North

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

* indicates required

Og følg os online: