ACUBIT

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 9635 4400

ACUBIT, er et nyt salgs- og udviklingsselskab med base i NOVI Park.


Vi arbejder med udvikling og teknologier indenfor sensorer og trådløse forbindelser til en lang række formål, som med fokus på IoT, bliver intelligente, kommer online og leverer data. Teknologierne hjælper os og vores kunder, med at træffe beslutninger i nuet eller træffer beslutningerne for os.

IoT teknologier kan anvendes til både simple og mere avancerede formål, men bygger på, at forskellige produkter kan tale sammen, så data ét sted fra kan anvendes et andet sted. Derfor er ACUBIT interesseret i at indgå i samarbejde med andre virksomheder og deres produktudvikling, for at udbygge synergier. 

 

 

21
mar.
Heartland og NOVI Innovation etablerer ny seed-fond

Heartland A/S og NOVI Innovation A/S er gået sammen om at etablere en risikovillig seed-fond med en startkapital på 100 millioner kroner. Dermed får lovende iværksættervirksomheder inden for tech og wellfare-tech en ny og attraktiv mulighed for at tiltrække vækstkapital.

Læs hele nyheden

20
mar.
Nye områder til co-working og flex arbejdsmiljøer

Vores Ignition Camp lokaler er populære blandt de unge og nystartede virksomheder. Vi er i gang med planlægningen af et større område med både co-working og flex-arbejdspladser. Området vil tage udgangspunkt i nye behov og trends inden for fleksible arbejdspladser.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: