A2Energy

ADRESSE

Niels Jernes Vej 14
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 27875752

A2Energy blev grundlagt i 2019 af Mikkel Hesselbæk. Virksomheden har til formål at levere ydelser inden for tre forretningsområder; Rådgivning,  Projektudvikling og handel med energi. 


Visionen for A2Energy er at blive en ledende aktør i transitionen mod et samfund med fossilfri energiproduktion , og derigennem accelerere den grønne omstilling. Vi er specialister inden for energisektoren og hjælper kunder med at træffe de rigtige beslutninger. Med stigende mængder af grøn energi, som er mindre fleksible end de fossile energiformer, bliver der et stigende behov for smarte energiløsninger. Vi har stor indsigt i de kommercielle markeder for fleksibilitetsydelser og vi hjælper med at bringe Smart Energy-projekter fra ide-fase til kommerciel anvendelse.

16
dec.
9 Gazeller i NOVI / GrowAAL 2019

Årets sidste gazelleevent har netop fundet sted. Og af 2052 gazeller i Danmark er de 9 fra NOVI og GrowAAL! Vi er meget stolte af, at vores miljø understøtter disse 9 firmaer med vores omgivelser og netværk. Vi valgte så snart vi havde navnene på de 9 firmaer, at invitere til en lille fejring her i NOVI, hvor vi uddelte lykønskninger og en kurv med juleguf til hvert firma.

Læs hele nyheden

13
dec.
Stor åbningsfest i GrowAAL EAST by NOVI

Så blev huset endelig åbnet. Mange havde taget turen til det nye GrowAAL EAST, og der blev hygget hængt ud, hørt poetry-slam og smagt på den nye GROW-beer.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: