A2Energy

ADRESSE

Niels Jernes Vej 14
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +45 27875752

A2Energy blev grundlagt i 2019 af Mikkel Hesselbæk. Virksomheden har til formål at levere ydelser inden for tre forretningsområder; Rådgivning,  Projektudvikling og handel med energi. 


Visionen for A2Energy er at blive en ledende aktør i transitionen mod et samfund med fossilfri energiproduktion , og derigennem accelerere den grønne omstilling. Vi er specialister inden for energisektoren og hjælper kunder med at træffe de rigtige beslutninger. Med stigende mængder af grøn energi, som er mindre fleksible end de fossile energiformer, bliver der et stigende behov for smarte energiløsninger. Vi har stor indsigt i de kommercielle markeder for fleksibilitetsydelser og vi hjælper med at bringe Smart Energy-projekter fra ide-fase til kommerciel anvendelse.

25
aug.
En NOVI virksomhed - DNA Sense

Kunne du tænke dig at lære en svamp eller alge at kende? Ja, kunder fra hele verden sender i hvert fald prøver til DNA-Sense netop for at få identificeret svampe, bakterier og alger i forskellige systemer.

Læs hele nyheden

01
jul.
Benchmark Report - fantastiske resultater

I en netop udgivet Benchmark rapport scorer Novi Science Park højest på de fleste parametre. Sammenlignet med både udenlandske og danske søster-forskerparker, viser rapporten, at der er grund til at være stolt. Forskerparken klarer sig så godt, at den er tæt på at have opfyldt sin egen vision.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: