Gå til indhold

Aktiviteter & events i NOVI

Deltag i spændende aktiviteter i NOVI. Vi afholder både sociale og faglige events for alle i NOVI og GrowAALs virksomheder. 3 gange om året mødes ledere, foundere og direktører i NOVI Executive Club, som er et C-level netværk i NOVI.

Bliv en del af NOVIs community

Find dit nye netværk og nyd det pulserende miljø hvor der altid sker noget

I NOVI bliver du en del af et levende miljø med innovative virksomheder og iværksættere, hvor masser af aktiviteter hver dag foregår.

Som community giver NOVI dig mulighed for at netværke med spændende personer, eksperter og potentielle samarbejdspartnere. Både sociale sammenkomster og faglige begivenheder, er en god platform til at udvide dit netværk. Du vil møde personer som gerne bruger tid på at dele ud af deres egen viden og erfaringer uden at få noget igen, sådan har det været siden NOVIs start.

Vores events er ikke kun for netværk, de er også for læring og deling. Du får adgang til eksklusive workshops og foredrag, der giver dig indsigt og inspiration til at drive din virksomhed videre.

I bund og grund handler det om mere end bare et kontor eller et event. Det handler om at være en del af et fællesskab hvor vi kan udvikle os sammen.

Se alle events i NOVI og GrowAAL
.

Rådgivning

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Vi hjælper rigtig mange virksomheder i NOVI på vej med gode råd om alt fra funding og strategi til organisationsspørgsmål og hjælp med forskellige kontakter i vores netværk. Og kan vi ikke hjælpe dig kender vi med garanti nogen der kan. 

Eksempler på hvad vi har hjulpet på vej med

  • Hjælp til nye krav og regulativer
  • Kontakter til samarbejdspartnere og potentielle kunder
    Opstart af ny virksomhed
  • Hjælp til at finde bestyrelsesmedlemmer og rådgivere
  • Iværksætterråd fra folk der har stået i samme situation som dig
  • Hjælp til at finde mentorer
  • Hjælp med nye krav om rapportering (fx. ESG)
  • Et godt personligt råd, hvis det er det der er behov for.

Vent ikke med at kontakte os hvis vi kan hjælpe dig med noget.

Med venlig hilsen Henrik Lundum, CEO 

.

Events i NOVI og GrowAAL

Indlæs flere

meninger og viden

NOVI Legatet UCN

UCN er anerkendt for at tilbyde et af de mest exceptionelle iværksætterforløb, der udvikler og styrker unge menneskers færdigheder inden for iværksætteri. Gennem en målrettet tilgang til undervisning og praksis har UCN etableret sig som en førende institution, der former nye generationer af dygtige og succesfulde iværksættere, der støtter op om hinanden, og hjælper hinanden på vej.

NOVI Legatet er en hjælp på vejen til et nyt forretningseventyr. Legatet er ikke kun en pengepræmie, det er også sparring og hjælp, der kan være et springbræt til at skabe en bæredygtig virksomhed.

Hvem kan ansøge?

NOVI uddeler en gang årligt NOVI Legatet til den/de 5., 6. eller 7. semesters UCN studerende eller graduate fra seneste årgang, som kan præsentere en forretningsidé med et så bæredygtigt potentiale, at konceptet kan omsættes til en virksomhed på NOVI i Aalborg. Legatet uddeles én gang årligt ved UCN's Iværksætterfest i oktober måned.

Legatet består af

  • Kontant beløb på kr. 250.000
  • Kontorlokale på NOVI i 12 måneder til halv pris
  • Regnskabsassistance samt juridisk bistand leveret af NOVI svarende til 50 timer
  • Samlet værdi ca. kr. 300.000

Næste ansøgningsfrist offentliggøres medio 2024

Læs mere og søg legatet
.

NOVI Legatet AAU

NOVI Legatet er en hyldest til innovation, mod og visioner. NOVI Legatet er ikke kun en økonomisk støtte, det er også sparring og hjælp på vejen, der gør det til et springbræt for nye små virksomheder. 

AAUs engagerede undervisere og eksperter på iværksætterområdet er dedikerede til at skabe et læringsmiljø, der ikke blot inspirerer, men også udfordrer de studerende til at tænke innovativt og udvikle deres idé. Denne tilgang har gjort AAU til en vigtig bidragsyder der kontinuerligt former nye iværksættere. Det betyder også, at der hele tiden er et økosystem af nye iværksættere på vej ud i verden.

Hvem kan ansøge?

Er du studerende på 9-10 sem. på AAU eller er du graduate fra seneste årgang på Aalborg Universitet? Og har du en idé, der har skaleringspotentiale? Så er du den, vi leder efter! Uanset om din idé er et teknologisk gennembrud, en bæredygtig løsning eller en ny tilgang til et marked, vil vi gerne have din ansøgning. Alle studieretninger kan ansøge om NOVI Legatet.

Legatet består af

  • Kontant beløb på kr. 250.000
  • Kontorlokale på NOVI i 12 måneder til halv pris
  • Regnskabsassistance samt juridisk bistand leveret af NOVI svarende til 50 timer
  • Samlet værdi ca. kr. 300.000

Næste ansøgningsfrist er 1. feb. 2024

Læs mere og søg legatet
.