Persondataloven - er du klar til 2018?

Gratis formiddagsseminar

15. september 2017 kl 10-12, NOVI Niels Jernes Vej 10, møderum 1.


Den 25. maj 2018 træder den nye Persondataforordning i kraft, hvilket blandt andet medfører en række nye og ændrede regler for behandling af personoplysninger, herunder øget dokumentationskrav og væsentligt skærpede sanktionsmuligheder. Alle virksomheder er omfattet af persondataloven.

Martin Brogaard Nielsen, It-revisor (CISA, CRISC), Adm. dir. og partner i Revi-it, holder et indlæg omkring disse ændringer til den eksisterende persondatalov og vil belyse de nye krav, som vil gælde for alle virksomheder og myndigheder fra og med Maj 2018.

Du får efter indlægget lejlighed til, at spørge Martin til råds omkring din egen virksomhed i forhold til persondata.
REVI-IT er et statsautoriseret revisionsfirma, med speciale i IT-revision og beslægtet rådgivning.

Tilmelding

Seminaret er gratis for alle i NOVI og foregår på Niels Jernes Vej 10, møderum 1. Tilmelding til Mette Solskov ms@novi.dk  senest 12. september.

Eksterne gæster er også velkomne til at deltage i dette arrangement, så send gerne invitationen videre, hvis du kender andre interesserede. 

 

 

 

 

Tilbage til oversigten

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: