Altran

ADRESSE

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

TLF. +46 (0)31 746 55 50

Altran, en global leder inden for innovation og højteknologisk rådgivende ingeniørarbejde, ledsager klienterne under udviklingen og fremstillingen af deres nye produkter og serviceydelser.


Altran har tilbudt serviceydelser i rundt regnet tredive år til nøglekunder i luftfartsbranchen, bilindustrien, energisektoren, togdrift, finans, sundhedssektoren samt telekom. 

Et tilbud fra Altran-gruppen omfatter alle projektudviklingstrin fra strategisk planlægning til produktion, og vi udnytter vores teknologiske know-how inden for vores fem nøgleområder:

Intelligente systemer, innovativ produktudvikling, livscykluserfaring, maskiningeniørarbejde og informationssystemer.

 

 

13
okt.
Nyt Samarbejde om jobs til BAE-medarbejdere

I forbindelse med lukningen af BAE-systems i Nørresundby har et nyt samarbejde om at få medarbejderne videre i nye jobs set dagens lys. Samarbejdspartnerne er Jobcenter Aalborg, NOVI og BusinessAalborg. Der vil blive blive etableret en lukket Facebook-gruppe for medarbejderne ved BAE-systems, hvor virksomheder kan byde ind med jobs.

Læs hele nyheden

09
okt.
2operate og GomSpace i stort projekt

De to virksomheder vil sammen med Aarhus Universitet skabe en ny overvågningsplatform til såkaldte megakonstellationer, der med hundredvis af bittesmå satellitter kan skabe bedre signal billigere og mere effektivt end nuværende kæmpesatellitter.

Læs hele nyheden

Kontakt os på tlf. 96 35 45 00
eller find os her:

HOVEDKONTOR
Vis på kort

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Fører  også til
Niels Jernes Vej
12 og 14

NOVI 6
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Vis på kort

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Tilmeld dig NOVIs
nyhedsbrev:

Og følg os online: