Gå til indhold

NOVI LEGATET

NOVI Legatet uddeles hvert år 2 gange I april til en modtager fra AAU I november til en modtager fra UCN

Glade modtagere af NOVI Legatet.

Fakta om NOVI Legatet

Legatet er stiftet af NOVI i 2018 som et legat til AAU studerende. I 2023 blev der oprettet et ekstra årligt legat som tildeles UCN-studerende.

2 uddelinger årligt

NOVI uddeler 2 gange årligt NOVI Legatet til den/de studerende eller 1. års graduates, som kan præsentere en forretningsidé med et så bæredygtigt potentiale, at konceptet kan omsættes til en virksomhed på NOVI i Aalborg.

Uddeling, forår

ved AAU’s årsfest. til studerende fra AAU

Uddeling, efterår

ved UCNs til studerende fra UCN.

Legatet består af

Kontant beløb på kr. 250.000
Kontorlokale på NOVI i 12 måneder til halv pris
Regnskabsassistance samt juridisk bistand leveret af NOVI svarende til 50 timer

Samlet værdi ca. kr. 300.000

 

Link til seneste ansøgningsvejledning og betingelser AAU

 

Link til seneste ansøgningsvejledning og betingelser UCN

Få gode råd til ansøgningen fra tidligere legatmodtagere
AAU: Apply if you are 9.-10. sem. student(s) or 1. year graduate(s)
UCN: Apply if you are 5.-6. or 7. sem. student(s) or 1. year graduate(s).
NOVI Legatet har været med til at tage vores virksomhed til nye højder med hjælp til bl.a. bogføring, juridisk bistand og kontor. Frederik Nørgaard Jensen Direktør, AR-Simply - Legatvinder 2023
Frederik Nørgaard Jensen, AR-Simply - Legatvinder 2023.

Mød dommerpanelet til NOVI Legatet, AAU

Der er tre dommere tilknyttet NOVI Legatet. De kommer alle tre med hver deres erfaringer og de samarbejder om at finde den bedste vinder af legatet.
til venstre

Henrik Lundum, CEO i NOVI Science Park

Henrik har opfundet legatet. Det har han fordi han selv som ung manglede opbakning og midler for at komme godt i gang med sin forretningside. Henrik har stiftet flere virksomheder bl.a. sin egen sundhedsvirksomhed. Ud over at være iværksætter fungerer Henrik også som investor i fonden Investo Capital. Så han har erfaring hele vejen rundt i økosystemet.

I midten

Mads Peter Veiby, Serieiværksætter

Mads er en kendt nordjysk serieiværksætter, der bl.a. stiftede mobilselskabet M1 og spilportalen spilnu.dk. Mads laver også velgørenhedsarbejde for børnecancerfonden i regie af Sportscarevent.

til højre

Mads Bang Innovationsdirektør, AAU

Mads Bang er civilingeniør, Erhvervs-phd, og MBA fra AAU. Hans forskning i særligt brændselsceller har resulteret i succesfulde spin-out virksomheder, bl.a. SerEnergy, der med mere end 100 ansatte blev solgt i 2018. Derefter har han været med til at etablere virksomheden Blue World Technologies. 

.

Mød dommerpanelet til NOVI LEgatet, UCN

I 2023 indgik NOVI og UCN en aftale om at UCN-studerende får deres eget NOVI legat der uddeles årligt. NOVI Legatet har tre dommere tilknyttet, hver med deres individuelle erfaringer, der samarbejder om at udvælge den mest lovende modtager af legatet.
til venstre

Henrik Lundum, CEO i NOVI Science Park

Henrik etablerede legatet på baggrund af sine egne udfordringer som ung, hvor han stod uden muligheder for støtte og økonomiske midler til at realisere sine forretningsmæssige ideer. Han har grundlagt adskillige virksomheder, herunder sin egen inden for sundhedssektoren. Ud over sin erfaring som iværksætter fungerer Henrik også som investor i Investo Capital-fonden, hvilket giver ham en omfattende erfaring inden for hele økosystemet.

I midten

Thomas Kastrup Larsen, Direktør, UCN Erhverv

Thomas arbejder hver dag for at uddanne dygtige studerende til det nordjyske og danske erhvervsliv og skabe de bedste forudsætninger for, at de studerende lærer at tackle de udfordringer og muligheder, som følger af teknologiske og samfundsmæssige forandringer. Thomas har, som tidligere borgmester i Aalborg, et stort indblik i hvad erhvervslivet efterspørger og hvordan hele startup miljøet er indrettet.

til højre

Thomas Helt, Serieiværksætter og investor

Thomas Helt har stor erfaring inden for iværksætteri. Han er uddannet fysioterapeut og startede i 2018 WeCare, da han købte lægeklinikker fra Falck fordelt over hele landet. Drift og salg af hans iværksættervirksomheder har bragt Thomas videre til rollen som investor, med erfaring for hvad der skal til for at få en virksomhed til at opnå succes.

The judges for the NOVI Scholarship UCN.

Seneste vinder af NOVI Legatet

Afspil